Endeleg surfing igjen!

Posted on Jun 03 in: Travel - 2 Comments »

Litt over sju i dag tidleg var eg paa plass paa stranda for aa sjekka ut surfetilhova. Men der var det ikkje noko surfing nei. Det var veldig laagvatn, saa eg rekna jo daa med at da kom t aa bli bra ut paa dagen ein gong. Saa eg gjekk heller ein tur paa stranda her i Playa Tamarindo eg. Og ein morgontur paa stranda er jo alltid fint. Ikkje heilt like bra som morgonsurfing kanskje men.. Eg synast nemleg det aa staa tidleg opp for aa surfa er heilt topp eg. Men aa byrja aa surfa klokka halv eit som i dag gaar greit det og altso. Problemet er berre at no sit eg her som ei TOMAT. Eg trur altsaa eg var i vatnet fraa cirka halv eit til fire i dag, utan rashguard paa, eg ser no at den kanskje burde blitt prioritert og faatt blitt med paa tur, og eg smurde meg berre ein gong, altsaa for eg gjekk uti vatnet…

Saa paa veg heim fraa stranda, utan aa ha sett meg i spegelen saa ante da meg nemleg at noko raudt noko kom t aa mota meg dar, saa stakk eg innom ein av dei mange surfebutikkane. Da e altso mange surfebutikka her, so om detta hadde vore min siste destinasjon paa reisa so hadde da nok blitt litt handling ja. Men situasjonen er jo slik at sekken min er heilt full, saa handling vert det ikkje paa denna jenta nei. Eg faar nok venta til eg kjem heim til kjaere Cabarete, e jo eit par butikkar der og. Men iallfall, so fekk eg no brukt 22,5 dollarar paa ein surfebutikk her eg i dag. Det vart altsaa kjopt ein solkrem til ansiktet med faktor 30+ den skal visst vera super duper vatnfast, so det bor den vera, og saa vart det og kjopt ein after surf krem. So den har eg altso smurt den raude kroppen min inn med no. Eller kroppen er eigentleg ikkje so raud, den er faktisk mest brun i grunn, men ansiktet er RAUDT. Saa det er nok bra at det antakeleg vert lite sol paa meg i morgon. Eg bestemte meg nemleg i stad for aa reisa vidare allereie i morgon, saa 05.45 i morgon tidleg er planen aa gaa paa bussen med retning Liberia. Og der skal eg ta ny buss med retning Nicaragua. Saa gaar alt etter planen i morgon saa legg eg meg i morgon kveld i ei seng i San Juan del Sur. Og der er planen aa bli i cirka ei veka, for der skal det visst vera moglegheitar for baade surfing og spanskkurs, so det kan jo bli bra.

Det var skikkeleg rart aa surfa paa ein ny plass i dag altso. Det var saa annleis enn Encuentro! Det var diverre veldig masse folk, baade flinke og masse nybyrjarar. Og det taklar eg daarleg, eg torer ikkje ta bolgjene eg naar det ligg ein heil gjeng framfor meg. Eg maa jo berre bli vand med det, er nok ikkje saa mange plassar det er lite folk i grunn..  Men stranda og bolgjene var veldig annleis altso. Nei, det var rart. Men eg skal kanskje ikkje skriva meir om det, faar heller ta det med spesielt interesserte. For interessant er det!! Men eg er usikker paa om so mange av mine lesarar har skjont akkurat det…tihi..ikkje for aa vera frekk altso..eller jo foresten.  Men iallfall, det var kjekt aa faa surfa att!! Var jo faktisk akkurat ei veka sidan sist no.

Nei, no vil eg ha pizza.  I gaar og hadde eg lyst paa pizza, so pizza vart det.  Men steike so daarleg pizza.  Den var grusom. Eg maatte be om ketchup, men klarde likevel ikkje aa eta opp.  Saa no har eg berre enda meir lyst paa god pizza.  Og so saag eg ein plass i stad der dei har pizza til berre to dollar, og plassen saag bra ut.  Det gjorde nemleg ikkje plassen i gaar.  Det lyste jo eigentleg lang veg at maten der var daarleg, eg var berre for svolten til aa oppfatta det.

Jaja, pizza neste, klokka e jo snart halv ni.  Etter maten vert det tilbake paa hostellet for aa pakka saman tinga att, so vert det soving.

Hada bra so lenge!

2 Responses to “Endeleg surfing igjen!”

 1. Mette Says:

  Halloen:-)

  No sitte eg og Sander å spise frokost og ser barne-tv.
  Idag skal det bli strålande vèr og over 20 grader, so igår kjøpte eg grillpølser og lomper og satser på ein tur i Frognerparken idag. Det e jo komme eit stort,nytt leikeapparat der. Me skal hvertfall huska å smøra oss med solkrem,og det må du og!!! Det går fort unna med deg, kanskje du komme heim til Norge før den 20.juli ;-)

  Kos fra oss

 2. mamma Says:

  Hei på deg. Så flink du er,oppdatering hele tiden.Ja nå er kl snart halv 12 her og sola skinner ,en flott dag.Pappa er på sykkeltur,Sindre ute i båten og jeg er bare her og slapper av.Skal jobbe 2 dager og så skal jeg til Øystese på onsdag,pappa kommer fredag.SÅ da får vi prøve å få med oss noen av de møblene vi skal ha av bestemor og de.Bare 1 mnd til de flytter nå.Nok om det.Ja du forflytter deg fort,men det blir vel bra å være i ro en stund.Jeg leste at når du skal krysse grensa til Nicaraqua så var det mange som stod med forskjellige papirer som skal fylles ut,men de vil bare tjene peng og du må bare gå til de som har id kort.Så pass på.Leste at den plassen du skal til er blitt litt turistplass,men det var veldig fint der.SÅ da får du kose deg videre,som du forstår sjekker jeg alle plassene du reiser til,har lest reisebrev fra andre som har vært der.Ha en fin dag,du er snart på reisefot igjen du nå.Klem fra mamma

Leave a Reply